Heeft je eetgewoonte effect op je cellulite?

eetgewoonte-celluliteonline

Heeft je eetgewoonte effect op je cellulite?

(let op!) Cellulite heeft écht nauwelijks iets met je lichaamsgewicht of de lijn te maken.

Bijna iedere vrouw zal er vroeg of laat mee te maken krijgen, mits dit natuurlijk erfelijk bepaald is. Maar bewezen is dat 85 procent en meer van de dames het cellulite onder ogen komen. De kuiltjes in je dijen, benen of rond de billen die je ontdekt…  Daar zal je niet blij mee zijn en dit is natuurlijk nog wat zwakjes uitgedrukt. Dan begint de strijd tegen het kwade ‘Cellulite’

Hoe ga je die te lijf, wat kan je er aan doen en is er er wel wat aan te doen? Dit zijn allemaal vragen die we op deze site proberen duidelijkheid in te brengen en antwoorden op te geven. We gaan kijken wat de mogelijkheden zijn voor JOU er iets aan te doen!

 

goedevoedsel-celluliteonlineAfvallen of gewichtsverlies kan een positief effect hebben op het verminderen van je Cellulite, maar dan niet gewoon een dieet, maar een aanpassing van je eetgewoonte, eetpatroon of voedingspatroon is daar dan meer een passend antwoord op. Als je een dieet gaat volgen zal je al snel merken dat het je een Jojo effect op den duur zal geven en dat je vaak weer terug zal vallen op je oude eetgewoonten. En dat is niet echt waar je op zit te wachten.

Dat is net waar we het over willen hebben, dit is wat er veranderd moet worden om op korte, maar vooral op langere termijn het te kunnen volhouden. Je ‘nieuwe’ eetgewoonte moet je helemaal eigen worden, zodat je niet na hoeft te denken wat je eet, wanneer je iets eet en hoe je het eet.

gezond eten voor -celluliteonlineCellulite discrimineert helemaal niet, wat we hiermee bedoelen is dat ook slanke dames en meisjes er last van kunnen krijgen. Hiervan kan ook de oorzaak zijn wederom de eetgewoonte, maar ook bewegen is niet onbelangrijk. Het is belangrijk dat de afvalstoffen goed worden afgevoerd en het vocht op de bepaalde plekken waar jij het niet wil hebben ook worden afgevoerd. Daarvoor is een goede bloedcirculatie heel erg belangrijk. Dit kan worden bereikt met een evenwichtige voedingspatroon.

Vezelrijke voeding en vochthoudende voedingmiddelen zijn zoals je waarschijnlijk al begrijpt heel erg belangrijk in de strijd tegen het cellulite. Veel groente en Fruit is een belangrijk advies omdat groente en fruit de afvoer van de afvalstoffen en vocht kunnen bevorderen. Groentes zoals spinazie, bananen en meloen zijn goede hulpmiddelen als het om het de afvalhuishouding gaat en andere vruchten zoals bosvruchten helpen juist weer de doorbloeding te stimuleren, wat op zijn beurt er weer voor zorgt dat de doorbloeding goed is en blijft op de zogenaamde ‘foute’ plaatsen waar de cellulite zit.

Eiwitten van vis, witvlees, eieren, Whey-eiwit zijn belangrijke bouwstenen voor de spieren, deze zijn zeker ook een essentieel deel van je voedingspatroon die zorgen voor een strak lichaam. Hierbij heb je toch wel beweging nodig om dit alles te activeren. Water is een belangrijk |instrument om de afvoer van de afvalstoffen te bevorderen.

Lees ook een een stukje over de powerfoods die je kunnen helpen. Er zijn verschillende lotions die je als hulpmiddel kunt gebruiken, deze middelen werken het onderhuidse vocht weg In samenwerking met een massage. De massage is meestal voor een korte periode zichtbaar omdat het belangrijker is je eetgewoonte aan te passen, wat weer voor de lange termijn is en zichtbaarder zal blijven als je vast houd aan de eetgewoonte die je zal helpen. We weten zeker als je eenmaal zichtbaar iets merkt je gestimuleerd zal blijven om er mee door te gaan..

goedevoedsel-celluliteonline

Wat duidelijk moet zijn als je van het probleem af wil komen, is er niet een passend antwoord om alleen maar op je eten te letten, het is meer een combinatie van de juiste voeding en enige beweging. We zullen op deze site verschillende effectieve, bewezen manieren laten zien door middel van een korte beschrijving om te laten zien hoe de methode in zijn werk gaat. Dan is het aan jou om te bepalen welke manier of methode bij jou past. Uiteindelijk moet je het zelf allemaal doen en moet je er wel met 100% achter staan.

Aanraders: Het Mentale ‘Dieetplan’ & De Paleo Revolutie

Over de schrijver...

Linda Belle

Hoi, Mijn naam is Linda. Uit eigen ervaring weet ik hoe moeilijk het kan zijn om van Cellulite af te komen of het te verminderen (zoals elke vrouw bijna), wat wel belangrijk is dat je tracht een gezonde levensstijl te handhaven. Wij zullen jou zoveel mogelijk helpen gemakkelijk en effectief af te vallen wat kan helpen met het verminderen van de Cellulite. Wij van ‘celluliteonline.nl’ zullen dan ook onze uiterste best doen om jou de beste afvalmethodes te laten zien. Daarnaast geven we gratis informatie over voeding, oefeningen diverse afvaltips en andere handige, belangrijke weetjes die helpen tegen of het verminderen van Cellulite.

Deel deze informatie...