Voeding en Cellulite

voedingencellulite-celluliteonline

Op deze pagina staan verschillende algemene voedings richtlijnen, voor nu nog niet een hele uitgebreide lijst, maar hier zijn we mee bezig dit uit te breiden. Ze kunnen je helpen met de strijd tegen Cellulite. Op de Cellulite Blog zullen we meer tips en andere nieuwe weetjes geven betreffende onder andere de voeding en veel meer...

Drinken

Drink veel water per dag (minstens 2 liter) voor het spoelen van toxines opgeslagen in het vetweefsel.* glaswater-celluliteonlineBetekenis volgens Wikipedia: Toxinen zijn in het algemeen gesproken alle giftige stoffen en vallen onder de leer van de toxicologie.

Cafeïne

Te veel verbruik van cafeïne kan leiden tot een slechte doorbloeding en heeft een negatieve invloed op de lymfestroom, waardoor opbouw van gifstoffen in je lichaam.Bronnen van cafeïne zijn, zoals koffie, thee, cola en andere frisdranken. Probeer je inname van cafeïne te beperken tot niet meer dan een kopje koffie of thee per dag

Suiker

Het verminderen van suikers zal zeker een positieve invloed op je totale gewicht management hebben. Hoog verbruik van suiker kan vertraging van de circulatie in de bloedvaten en slagaders veroorzaken. suiker-celluliteonlineVermijd vette en zoute voedingsmiddelen, zoals junkfood. Wees voorzichtig met de hoeveelheid vet, bijvoorbeeld gegrilde of gestoomd eten is altijd een betere keuze dan het eten van gefrituurd voedsel, snijd het vet van vlees.

Eet veel verse groenten en fruit, ten minste 4 porties per dag.

Eet meer voedingsmiddelen die rijk zijn aan soja, bosbessen en noten. Voeg uien toe in uw maaltijd – ui is geweldig om zich van vocht te ontdoen bij cellulitis. Het helpt water af te voeren van de huidcellen. Zorg ervoor dat je voedingsstoffen consumeert die genoeg aan vitamine B, C en E, essentiële vetzuren, glucosamine, calcium, jodium, vezels en kalium – bijvoorbeeld avocado’s, vette vis, bananen, zemelen en haver granen, peren, asperges, broccoli en dergelijke zijn allemaal goede bronnen van voedsel om cellulite te behandelen.

Eiwitten

Als je in je dieet of je eetpatroon zorgt voor eten van magere eiwitten komt dit ten goede van je cellulite. Eiwitten helpen je spieren te ontwikkelen en bij te houden als dit nodig is. Het ontwikkelen van spieren in combinatie met de eiwitten is wel training voor nodig. Dit kan zijn regelmatig stevig wandelen, of een vorm van fitness. Wei eiwit is een goede eiwit die snel in je lichaam zal worden opgenomen. Maar ook witte vis, ei, kippenborst, kalkoenfile en tofu zijn eiwitrijke voedingmiddelen.

 Alcohol, Blijf uit de buurt van alcohol.

Vermijd het drinken van alcohol als u cellulite. Alcohol is een gif dat vet kan in het bloed, het afremmen van de doorstroming en voegt extra alcohol-celluliteonlinebelasting op de nieren en lever. De absorptie van bepaalde vetverbranders zoals vitamine C, calcium en zink kan worden verlaagd als er te veel alcohol wordt geconsumeerd.

Geraffineerd voedsel

Vermijd voedsel dat zout of natrium, zoetstoffen en additieven bevatten. Verse voedingsmiddelen met biologische ingrediënten zijn de beste om cellulite te behandelen.

Verzadigd vet

Voedingsmiddelen met verzadigde vetten in vlees, boter en andere volvette zuivel dient te worden beperkt tot een minimum niveau in uw dieet.boter-celluliteonline
Geraffineerde koolhydraten, Vermijd behandelde suiker zoveel mogelijk.
Probeer witte rijst, suiker en brood met bruine rijst te vervangen met volkorenbrood en bruine suikers in je cellulite dieet plan. Te veel inname van deze koolhydraten verhoogt de hoeveelheid opgeslagen vet in je lichaam.

Updates

We zullen deze pagina up to date houden en er zullen ook geregeld toevoegingen plaats vinden op deze pagina. Onder deze selectie zullen we andere informatie over voeding of voedingsmiddelen, supplementen en meer plaatsen
Over de schrijver...

Linda Belle

Hoi, Mijn naam is Linda. Uit eigen ervaring weet ik hoe moeilijk het kan zijn om van Cellulite af te komen of het te verminderen (zoals elke vrouw bijna), wat wel belangrijk is dat je tracht een gezonde levensstijl te handhaven. Wij zullen jou zoveel mogelijk helpen gemakkelijk en effectief af te vallen wat kan helpen met het verminderen van de Cellulite. Wij van ‘celluliteonline.nl’ zullen dan ook onze uiterste best doen om jou de beste afvalmethodes te laten zien. Daarnaast geven we gratis informatie over voeding, oefeningen diverse afvaltips en andere handige, belangrijke weetjes die helpen tegen of het verminderen van Cellulite.

Deel deze informatie...